Nya husbilar

Laika har en lång tradition av husbilsbyggnation med fokus på kvalitet i kombination med Italiensk design som skapar en harmonisk och ombonad miljö. Företaget grundades 1964 då husvagnar börjar byggas och steget till husbilar togs 1977.  Husbilarna byggs idag i en av Europas modernaste fabriker som togs i bruk januari 2015, beläget I Tavarnelle Val di Pesa, Toscana Italien. Dagens modellserier heter Ecovip och Kreos och omfattar modeller från 6 m till 8,95 m samt till modellåret 2019 så har serien Kosmo lanserats med stor framgång.

Pilote har sedan starten 1962 en grundläggande tanke att vi reser tillsammans i er Pilote.  Det har borgat för Pilote teamets höga krav, omsorg för kvalitet och respekt för kunden som ärvs generation efter generation. Innovation och erfarenhet, industriella processer och hantverksmetoder, kreativitet och tillförlitlighet, allt detta finns inbäddat i din Pilote husbil. Modellserierna Pacific och Galaxy är begrepp som de flesta i husbilsägare känner igen och som fortfarande gäller i högsta grad.

Läs mera här

Är kvalitet viktigt för dig? Då är en Malibu husbil precis det rätta! Bakom varje Malibu står nämligen ett innovativt, ägardrivet företag med 40 års erfarenhet. När du kliver in i en Malibu får du uppleva hög kvalitet och genomtänkta detaljer. Här har man tänkt till ordentligt för att varje resa ska bli så avkopplande och bekväm som möjligt.