Laika Husbilar

Tänk dig att få glida fram på Europas landsvägar, insupa den salta havsluften och njuta av makalösa vyer i din alldeles egna husbil. Varför bestämma resans mål i förväg när du kan låta nyfikenheten och lusten styra? Kanske hamnar du i magiskt vackra Toscana där det italienska märket Laika tillverkas! Din Husbil i Jönköping är stolta återförsäljare av Laikas husbilar som präglas av innovation, forskning och design.

Laikas husbilar säkerställer en perfekt temperatur och komfort från försommaren till slutet av hösten. Deras formgivning utstrålar elegans både ut- och invändigt och garanterar perfekt isolering. Laika sätter alltid kundens tillfredsställelse i första rummet. Tack vare sitt kompetenta och erfarna team tillverkas deras fordon med precision i minsta lilla detalj med en konstruktionsteknik som gör Laika-husbilar lämpliga för alla klimatförhållanden. Att välja en Laika innebär att välja kvalitet, elegans, komfort och ergonomi. Du hittar din husbil från Laika hos Din Husbil i Jönköping! Välkommen in till oss för att förverkliga drömmen om att uppleva friheten på fyra hjul!

Laika har en lång tradition av husbilsbyggnation med fokus på kvalitet i kombination med Italiensk design som skapar en harmonisk och ombonad miljö. Företaget grundades 1964 då husvagnar börjar byggas och steget till husbilar togs 1977.  Husbilarna byggs idag i en av Europas modernaste fabriker som togs i bruk januari 2015, beläget I Tavarnelle Val di Pesa, Toscana Italien. Dagens modellserier heter Ecovip och Kreos och omfattar modeller från 6 m till 8,95 m samt till modellåret 2019 så har serien Kosmo lanserats med stor framgång.